Nu exista produse in cos!

{{item.productname}}

QTY: {{item.quantity}}{{item.price}} Ron
  • Subtotal:
  • {{ui.totalProductsPrice}} Ron

Cum comand online

Important de stiut!

  • Transportul este calculat in functie de cantitate si distanta astfel: 4 Ron/Km/tona (nu mai putin de 90 de ron/tona) pornind de la cel mai apropiat depozit in care exista produsul dorit si locatia aleasa de dumneavoastra pentru livrare.
  • Se considera 1 tona, cantitatile cuprinse intre 1kg si 1005kg. Astfel transportul pentru 1 sac de 15kg va fi acelasi ca si pentru tranpotul a 67 de saci care insumeaza 1005Kg.

Cum comand

In pagina de Produse sunt afisate preturile pentru toate produsele atat pe pachet/cutie/sac cat si pretul pe tona. Tot aici sunt afisate cateva caracteristici ale produsului, componenta precum si cum sunt ambalate produsele.
Din filtrul "Categorii" puteti filtra doar categoriile care va intereseaza: Peleti / Brichete / Cocs Petrolier.
Folositi filtrul "Livrare din" pentru a gasi produsele disponibile in cel mai apropiat depozit de locatia dumneavoastr!
Puteti naviga la produsul dorit, pentru mai multe detalii, apasand putonul "Detalii produs" sau puteti adauga produsul direct in cosul de cumparaturi de la butonul "Adauga in cos" .sni
lista produse
In pagina Detalii produs sunt afisate depozitele din care poate fi livrat produsul respectiv, descrierea produsului si datele tehnice, precum si pretul produsului.
Aici gasiti si campul in care puteti introduce numarul de saci/pachete/cutii dorit. Pentru a fi cat mai usor se afiseaza cantitatea cumulata in kg.
Puteti alege "Adauga in cos" sau in cazul in care doriti sa vizualizati si alte produse "Inapoi in lista de produse".
detalii produs
In momentul in care ati apasat "Adauga in cos" apare o fereastra in care sunteti anuntati ca produsul a fost adaugat cu succes precum si doua butoane cu optiunile "Verifica cos" si "Continua cumaraturile"
Daca doriti sa mai cumparati si alte produse apasati "Continua cumparaturile" si veti fi redirectionat in pagina de produse de unde procesul se reia.
Apasati "Verifica cos" pentru a merge la cosul de produse!
adauga produs
In cosul de produse puteti modifica cantitatea dorita. Este afisata cantitatea in kg precum si costul acesteia.
Puteti opta pentru Ridicarea personala de la depozit sau Livrarea la adresa dorita. Daca optati pentru Livrarea la adresa trebuie sa selectati Judetul si Localitatea in care se va face livrarea. Pe baza cantitatii si a locatiei se calculeaza pretul transportului care va este afisat impreuna cu pretul produseleor si pretul total.
cos produse
Apasati pe Creeaza comanda si ajungeti in pagina de comanda. Aici va sunt cerute date necesare pentru intocmirea facturii, pentru a putea intra in contact cu dumneavoastra precum si pentru a introduce adresa de livrare completa.
Tor aici puteti opta pentru modalitatea in care doriti sa faceti plata: La livrare, Card bancar sau Ordin de plata.
comanda
Aplasand Plaseaza comanda ajungeti in pagina de confirmare unde va este oferit un sumar al comenzii: produse, pret produse, pret transport, date livrare, date facturare si metoda de plata aleasa.
Daca sesizati ceva gresit va puteti intoarce din butonul Comanda.
Apasati Confirma comanda si in acest comanda dumneavoastra este plasata! Urmeaza sa primiti un email de confirmare a plasarii comenzi. Ulterior comanda este analizata de un reprezentant Bio-Combustibil.ro si veti primi un email de validare a comenzii sau un email cu problemele existente!
comanda

Fii la curent cu ultimele stiri si noutati urmarindu-ne pe: